HET MENU
==> ELKE ZONDAG :
BIOLOGISCHE ZALM OF BACON EIEREN BENEDICT
2 gepocheerde eieren op briochebrood met zalm of spek, spinazie en hollandaisesaus
Met groene salade / 16,00 – Met frietjes / 18,50
==> SUGGESTIES VAN DE DAG :
• VELOUTÉ VAN ERWTEN MET VERSE MUNT / 8,50
Geitenkaastoast
• KAAS- & LANDHAMKROKETTEN / 14,50
2 stuks + salade
• DOE BURGER / 20,50
Vlees van hinde / Tomme de Savoie kaas / Uiencompote / Rucolasalade / Rode vruchtensaus / Met friet & koolsla
• BELGISCH RUNDVLEESRIB VOOR 2 (1,2 Kg) / 79,00
Béarnaise en pepersauzen / Grenaille aardappelen / Salade
• CREPES SUZETTE / 8,50
==> DE BURGERS:
Onze burgers worden geserveerd met huisgemaakte friet, mayonaise en coleslaw.
Supplement gebakken bacon / 1.00
Supplement mayonaise / 1.00
• CHARBON’S BURGER / 19.50
Brioche broodje/ 100% Black Angus beef / Old Bruges / Roscoff roze ui / Tomaat / Baby romaine / Mosterdzaadpickles / Houtskoolsaus
• COUCOU BURGER / 18.50
Brioche broodje / Krokante kip (Coucou de Malines) / Avocado guacamole, verse geitenkaas & mais / Cashewnootcrème met kruiden / Tomaat / Komkommer / Augurken van rode ui / Salade
==> DE GERECHTEN:
• GRIJZE GARNALENKROKETTEN / 16.50
Salade en gebakken peterselie
• GEITENKAAS TATIN TART / 15,90
Tarte Tatin van gekarameliseerde appels en gegratineerd Chavignol geitenkaas / Salademix
• GEROOSTERDE CAMEMBERT MET HONING & WALNOTEN / 16,50
Groene salade & Toasts
• CROQUE-MONSIEUR MET TARTUFATA / 16,50
Geroosterd brood / Gerookte kip / Bechamel / Scamorza kaas / Tartufata / Groene salade
• CAESAR SALADE / 18.50
Romaine sla / Gepaneerde Mechelse kip / Tomaat / Hardgekookt ei / Caesarsaus met ansjovis / Parmezaanse kaas
• PENNE VAN GEROOKTE ZALM / 18,50
Penne met crème van dille en bieslook / Gerookte zalm / Groene groenten van de dag
• MEZZE PLATE / 18.50
Falafels van kikkererwten / Tzatziki / Hummus / Moutabal / Libanese tabbouleh / Muntolie / Geroosterd zuurdesembrood
• LUIKSE BOULETTEN / 19.50
Varkens-kalfsbouletten / Luikse stroopsaus / Frietjes
• STUK RUNDVLEES/ 25,90
Ierse flanksteak / Saus van het moment / Frieten en gegaarde sperziebonen
TAPAS MENU
• KORNET VAN FRIETJES & MAYO / 5.90
• RILLETTEN / 8,50
Pot met rillettes van eend en varkensvlees
• SARDINES “LA BELLE ILOISE” / 9,00
Bretonse sardientjes in blik / Toast en boter
• HANDGEMAAKTE WORST / 9.50
Naturel / paprika / blauw / eekhoorntjesbrood (naar keuze)
• HAM PLANK / 13.50
Chiffonade van Italiaanse boerenham
• KAASPLANK / 15.90
3 kazen van het moment
• CHARCUTERIE BOARD / 17.90
Italiaanse ham / chorizo / droge worst
• HAM- EN KAASPLAAT / 18.50
Italiaanse ham + 2 kazen van het moment
• MEZZE PLATE / 18.50
Falafels van kikkererwten / Tzatziki / Hummus / Moutabal / Libanese tabbouleh / Lente-uitjes / Muntolie / Geroosterd zuurdesembrood
• GRIJZE GARNALENKROKETTEN / 16.50
Salade & gefrituurde peterselie
DESSERTS
• APPLE STRUDEL / 8.50
Vanille-ijs / slagroom
• CHOCOLATE SOFT / 9.00
Vanille-ijs / slagroom
• CITRUS GEURKAAS CAKE / 8.00
Gezouten boter karamel
• BLANKE DAME / 8.50
Vanille-ijs / chocoladesaus / slagroom
• IJS
Vanille / Koffie / Karamel Zoute Boter / Citroen / Framboos / Chocolade
1 balletje / 2.5 – 2 balletjes / 5.0 – 3 balletjes / 7.5
Toevoegen. slagroom / 1.0