HET MENU
==> ELKE ZONDAG :
BIOLOGISCHE ZALM OF BACON EIEREN BENEDICT
2 gepocheerde eieren op briochebrood met zalm of spek, spinazie en hollandaisesaus
Met groene salade / 16,00 – Met frietjes / 18,50
==> SUGGESTIES VAN DE DAG :
• GEROOSTERDE CAMEMBERT MET HONING & NUTS / 15,90
Groene salade / Toast
• TOAST VAN DE DAG / 17.50
Artisjokroom met oregano / Gegrilde artisjokharten / Boerenham / Peperpecorino kaas / Cherrytomaatjes / Jonge scheuten
• SCHOENVISFILET IN KRUIDENKORST / 24.00
Aardappelpuree met olijfolie en groene asperges
• PATA NEGRA VARKEN PLUMA / 28.00
Gesmoorde andijvie / Selderijmousseline / Saliesaus
• CHOCOLADEMOUSSE / 7.00
• KERSENTAART / 8.00
• RODE VRUCHTEN PAVLOVA / 9.90
==> DE BURGERS:
Al onze burgers worden geserveerd met huisgemaakte friet, mayonaise en coleslaw.
Supplement gebakken bacon / 1.00
Supplement mayonaise / 1.00
• CHARBON’S BURGER / 19.50
Brioche broodje/ 100% Black Angus beef / Old Bruges / Roscoff roze ui / Tomaat / Baby romaine / Mosterdzaadpickles / Houtskoolsaus
• COUCOU BURGER / 18.50
Brioche broodje / Krokante kip (Coucou de Malines) / Avocado guacamole, verse geitenkaas & mais / Cashewnootcrème met kruiden / Tomaat / Komkommer / Augurken van rode ui / Salade
•VEGGIE BURGER / 17.50
Brioche broodje / Kikkererwtenfalafels / Tzatziki / Hummus / Rode peperolie / Komkommeraugurk / Tomaat / Sucrine
==> DE GERECHTEN:
• GRIJZE GARNALENKROKETTEN / 16.50
Salade en gebakken peterselie
• CLUB SANDWICH / 16,50
Zuurdesem Boerenbrood / Gerookte Kip Supreme / Bacon / Baby romaine / Tomaat / Ingelegd hardgekookt ei / Guacamole / Mayonaise – Geserveerd met rucolasalade
• GEPANEERDE KIP CAESAR SALADE / 18.50
Romaine sla / Gepaneerde Mechelse coucou / Tomaat / Hardgekookt ei / Caesarsaus met ansjovis / Parmezaanse kaas
• BURRATA VRERDE SALADE / 18.90
Burratakaas / Huisgemaakte pesto / Erwten / Edamame bonen / Uien augurken / Parmezaanse kaas
• BOULETS LIEGEOISE / 19.00
Met frietjes
• PENNE VAN GEROOKTE ZALM / 18,50
Penne met crème van dille en bieslook / Gerookte zalm / Groene groenten van de dag
• MEZZE BORD / 18.50
Falafels van kikkererwten / Tzatziki / Hummus / Moutabal / Libanese tabbouleh / Muntolie / Geroosterd zuurdesembrood
• STUK RUNDVLEES/ 25,90
Ierse flanksteak / Saus van het moment / Frieten en gegaarde sperziebonen
TAPAS MENU
• KORNET VAN FRITE MAYO / 5.90
• RILLETTEN / 8,50
Pot met rillettes van eend en varkensvlees
• SARDINES “LA BELLE ILOISE” / 9,00
Bretonse sardientjes in blik / Toast en boter
• HANDGEMAAKTE WORST / 9.50
Naturel / paprika / blauw / eekhoorntjesbrood (naar keuze)
• HAM PLANK / 13.50
Chiffonade van Italiaanse boerenham
• KAASPLANK / 14.90
3 kazen van het moment
• CHARCUTERIE BOARD / 17.90
Italiaanse ham / chorizo / droge worst
• HAM- EN KAASPLAAT / 18.50
Italiaanse ham + 2 kazen van het moment
• MEZZE PLATE / 18.50
Falafels van kikkererwten / Tzatziki / Hummus / Moutabal / Libanese tabbouleh / Lente-uitjes / Muntolie / Geroosterd zuurdesembrood
• GRIJZE GARNALENKROKETTEN / 16.50
Salade & gefrituurde peterselie
DESSERTS
• CHOCOLATE SOFT / 9.00
Vanille-ijs / slagroom
• CITRUS GEURKAAS CAKE / 8.00
Gezouten boter karamel
• BLANKE DAME / 8.50
Vanille-ijs / chocoladesaus / slagroom
• IJS
Vanille / Koffie / Karamel Zoute Boter / Citroen / Framboos / Chocolade
1 balletje / 2.5 – 2 balletjes / 5.0 – 3 balletjes / 7.5
Toevoegen. slagroom / 1.0